Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Jag har inga journalistiska förbehåll”

Publicerad: 24 februari 2012, 07:54

Lars Adaktusson.

Foto: Emma Andersdotter Lindberg.

(UPPDATERAD) Handelsbanken har värvat Lars Adaktusson till sin stora tv-satsning. Han ska göra ett antal Fredagsmagasin. Först ut blir SVT:s vd Eva Hamilton: – Jag har inga journalistiska förbehåll, säger han.


Ämnen i artikeln:

Lars Adaktusson

Lars Adaktusson har bland annat jobbat för Kreab,  Fokus och MTG:s Radio 1 efter sin sorti från TV8. Nu ska han även göra tv för Handelsbanken:

– Jag vet inte exakt hur många program det blir, utan jag har ett antal inplanerade program än så länge. För mig är det ett frilansuppdrag bland många andra, säger han.

Han är mycket imponerad över Handelsbankens webb-tv och tycker också ska bli kul att jobba tillsammans med fullfjädrade proffs som exempelvis Lisa Rennerstedt, Christer Hillbom och Peter Andersson:
– Det är imponerande med en webb-tv-satsning som håller så hög kvalitet, säger Lars Adaktsson.

Han leder alltså, med start i dag, programmet Fredagsmagasinet, som har prominenta gäster. I dagens program har Lars Adaktusson intervjuat SVT:s vd Eva Hamilton.

Sedan tidigare har Handelsbanken programledarna Claes Åkesson och Pia Sehm.

Du valde ju att lämna Kreab för att du ville tillbaka till journalistiken. Hur ser du på det här uppdraget i ett sådant sammanhang?
– Jag har inga journalistiska förbehåll annat än att det inte får våra positivt om just Handelsbanken. Det tycker jag är bra, säger Lars Adaktusson.

Vad får du betalt?
– Bra fråga. Kan vi ta nästa, säger Lars Adaktusson.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Lars Adaktusson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.