Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Jag har inte tagit någon form av narkotika"

Publicerad: 12 april 2011, 09:55

Ola Lindholm väljer nu att kommentera anklagelserna om att han ska ha varit drogpåverkad under en fotbollsmatch i söndags. – Jag vet att jag inte tagit någon form av narkotika, säger han i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Ola Lindholm

Ola Lindholm.

I ett pressmeddelande säger Ola Lindholm:

"Med anledning av misstankarna mot mig.

Jag gick på fotboll i söndags. Jag gick tidigt från matchen då mitt favoritlag Mjällby fick storstryk och jag satt mitt i en AIK-klack. Det var inget bra ställe för en Mjällbysupporter. 500 meter från arenan blev jag ifattsprungen och konfronterad av två poliser som sa att dom misstänkte att jag hade narkotika på mig. Det hade jag  givetvis inte. De ville då ta ett urinprov som jag genast ställde upp på. Det urinprovet togs under en trappa i en trappuppgång nära Råsunda, med folk i huset passerandes. Efter det såg poliserna mig gå till min bil för att köra hem.

Det ska ta två veckor till det testet är klart. När jag får testresultatet kommer jag att kommentera detta vidare. Jag är inte orolig. Jag vet att jag inte tagit någon form av narkotika."

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Ola Lindholm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.