Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Jag har över 9 miljoner i lån”

Publicerad: 21 februari 2014, 14:01

Henrik Schyffert.

Foto: Resumé.

Han tjänar miljoner men har ändå över nio miljoner kronor i lån. Nu berättar medieprofilen Henrik Schyffert, 45, om sina usla affärer. – Det går alltid käpprätt åt helvete, säger han till Aftonbladet.


I kväll på Rival i Stockholm är det premiär för Henrik Schyfferts och Fredrik Lindströms nya show efter braksuccén "Ljust och fräscht" – nya föreställningen om konsumtionshetsen, "ÄGD – Jakten på ett rikare liv.

I  samband med det berättar nu Henrik Schyffert om sina egna  konsumtionsmönster och sin svajiga privatekonomi. Han tjänade nästan 2,4  miljoner kronor i fjol, men har ändå över nio miljoner kronor i lån.

Varje gång han har fått erbjudande om att "göra en bra affär" har det slutat illa.– Det går alltid käpprätt åt ­helvete. Jag förlorat så mycket stålar på det. Jag har ingen koll, säger han till Aftonbladet.

– Jag har över nio miljoner i lån.

Själv räds han inte att ställa frågor om andras privatekonomi och  blir nyfiken på löpsedlar som avslöjar grannars höga inkomster.

–  Jag frågar för jag är skadad i huvet. Men det är intressant, det tycker  väl alla?, säger Henrik Schyffert, som bor granne med Fredrik Lindström  i en lyxlägenhet i Ateljehuset vid Vasaparken i Stockholm.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.