Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Jag hatar inte Marcus Birro"

Publicerad: 20 januari 2011, 15:28

Marcus Birro slutade twittra på grund av Magnus Betnér. Nu ger komikern sin syn på det stora bråket.


Ämnen i artikeln:

Marcus BirroMagnus Betnér

Magnus Betnér. Foto: Mats Bäcker.

”Jag hatar inte Marcus Birro. Jag känner inte Marcus Birro, jag har aldrig ens pratat med Marcus Birro. Jag hatar många av hans texter och åsikter. Det är en viktig skillnad” skriver Magnus Betnér idag på sin sajt med anledning av bråket som utbröt på Twitter igår.

För Resume.se berättade Marcus Birro tidigare idag att han drog sig tillbaka från mikrobloggen efter alla personliga påhopp. Framförallt lyfter han fram komikern Magnus Betnér, som enligt Birro skulle önska hans liv.

– Han kör sin grej hur mycket han hatar, att jag skulle dö i en flygolycka och sådana saker. Min familj läser det här. Ska jag behöva sitta och förklara för dem varför folk skriver så? , sa Marcus Birro.

Enligt Magnus Betnér är detta inte sant.

”Visst, jag kanske uttrycker mig drastiskt ibland, men att som Birro påstår säga att jag önskar livet ur honom är bara larvigt. Javisst, jag twittrade en gång: “Marcus Birro med på samma plan, så idag är det inte bara dåligt med en crasch.” En tänkande människa förstår väl att det är ett skämt? Min dotter var med på samma plan” skriver han.

Marcus Birro menar att det handlar om de personliga angrepp från bland annat Magnus Betnér som gör honom arg och ledsen. Men även här går meningarna isär.

”Det är en offentlig person som kritiserar en offentlig person som själv gett sig in i debatten och människorna bakom de offentliga personerna är någonting helt annat” avslutar Magnus Betnér sitt inlägg.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Marcus BirroMagnus Betnér

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.