Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Jag känner mig lurad"

Publicerad: 27 mars 2009, 09:35

Det är inte bara Aftonbladets Robert Laul som retat sig på TV8-annonsen som ger intrycket att Zlatan spelar mot Serbien nästa vecka. Nu kommer också kritik från det egna huset. ”Jag känner mig lurad”, skriver Viasat-ankaret Ola Wenström på Nyheterna24


Ämnen i artikeln:

Ola Wenström

Ola Wenström – lurad?

Ola Wenström tar avstånd från TV8-annonsen i en kommentar på Nyheterna24.
Och han gör det genom att travestera veckans stora ämne: LO-ordförande Wanja Lundby-Wedin som grundlurad styrelseledamot i AMF.
” Skillnaden är att jag i det här fallet verkligen inte har något ansvar. Har inte blivit tillfrågad, har inte haft en chans att påverka.”, skriver Ola Wenström.

Wenströms egen analys av annonsens uppkomst är att marknadsavdelningen och sportredaktionen har olika agendor.
”Det är långt, ibland tydligen alldeles för långt, mellan marknadsavdelning och sportredaktion. Det är inte alltid bra, det gagnar inte alltid ens journalistiken att ha för långt till "säljet", skriver han.

Han passar också bollen, lätt lakoniskt, tillbaka till sin egen marknadsavdelning med en parafras på TV8-annonsens payoff:
Less ic more but truth ic better.

Peter Willebrand

Ämnen i artikeln:

Ola Wenström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.