Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Jag tar med läsaren på min resa”

Publicerad: 14 oktober 2015, 12:27

Karolina Sandberg pluggar digital affärsutveckling på Hyper Island och intresserar sig för den snabba utvecklingen. Nu börjar hon blogga hos Resumé.


Ämnen i artikeln:

ResuméHyper IslandKarolina Sandberg

Karolina Sandberg gör premiär som ny bloggare hos Resumé.

Vem är du?

– Något så irriterande som tjej - dessutom mamma - som än så länge är ödmjuk inför branschen men gärna accelererar utvecklingen. De senaste fyra åren har jag jobbat som affärsutvecklare. Jämte min heltidsanställning pluggade jag kvälls- och distanskurser på Berghs och fick då upp ögonen för kommunikation, digital utveckling och reklam. Jag tog över marknadsansvaret på min dåvarande arbetsplats Drivhuset i Uppsala och började snegla mot Hyper Island.

– Jag har även sedan två år tillbaka jobbat i mitt egna företag som DJ och föreläsare samt drivit en musik- och DJ blogg hos Uppsala Nya Tidning. Jag blev nyligen utsedd till en av de 30 mest profilstarka personerna under 30 år i Uppsala, där jag bor tillsammans med sambo, hund och så nykomlingen - dottern Juni.

Vad kommer du att blogga om?
– Jag kommer att ta med läsaren på min resa inom branschen via studier inom Digital Business mot internship och anställning. På vägen kommer det att dyka upp personliga insikter, spaningar och slutsatser vilka jag kommer dela med mig av.

För vilka tror du att bloggen kommer vara intressant?
– För de som är nyfikna på hur en 25-årig Hyper Island-student tänker kring det digitala landskapet och dess rekordsnabba utveckling.

Du pluggar just nu på Hyper Island. Vad är du sugen på att syssla med senare?
– Svår fråga där svaret fortfarande varierar beroende på vilken dag du frågar. Men att få verka i moderna team och med hjälp av digitala arbetssätt ta fram innovativa och kundfokuserade lösningar, står just nu högt upp på önskelistan.

Här hittar du Karolina Sandbergs blogg.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.