Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Jarowskij expanderar – satsar på poddar

Publicerad: 22 maj 2018, 09:21

Foto: Pressbild

De populära poddarna "Spöktimmen" och "Mord mot Mord" ansluter till Jarowskij, när produktionsbolaget expanderar inom livescen, management och podcast.


Ämnen i artikeln:

PodcastJarowskij

Jarowskij är ett av landets största produktionsbolag inom tv och drama. Nu expanderar bolaget och satsar på livescen, management och podcast. Bland annat kommer "Spöktimmen", som är en av Sveriges populäraste podcasts, lämna MTG och istället gå till Jarowskij.

– Vi är så glada att få komma till Jarowskij. Här får vi chansen att utveckla vår skapelse och ta den till nästa nivå och även till nya plattformar. Vi vill också med detta passa på att meddela alla våra trogna fans att vi kommer med nya avsnitt under hela sommaren, säger Linn Larsson i en kommentar.

"Mord mot Mord" är en så kallad true crime-podd som berättar om mordhistorier.
– Vi är otroligt stolta och glada att få samarbeta med den här eminenta kvartetten. Det är här är podcasts som djupdyker i två olika världar som har en enorm publik runt om i landet. Det är med stor entusiasm vi även smider planer på att ta ut dessa varumärken på våra övriga plattformar inom Jarowskij, säger Helena Sandklef, Creative Sales and Client Director på Jarowskij.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

PodcastJarowskij

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.