torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Jarowskijs humorvärvning från Baluba

Publicerad: 5 november 2013, 09:48

Gustaf Skördeman. Foto: Pressbild

Tv-produktionsbolaget Jarowskij stärker sin humoravdelning med manusförfattaren Gustaf Skördeman. Han ska både arbeta som producent och utveckla Jarowskijs humorformat.

Ämnen i artikeln:

SolsidanBalubaAnders S NilssonParlamentetJarowskijMediaMedier

KB

Karl-Johan Byttner


Jarowskijs ska förändra sitt sätt att arbeta med humorproduktioner.  

Upplägget går ut på att låta producenterna följa med hela i ett projekt.  

Det vill säga från ritbordet till färdig produkt.

Nu väljer man att plocka in Gustaf Skördeman, som närmast kommer från en roll som humorutvecklingschef på Baluba och har skrivit manus och producerat en rad humorprogram som Parlamentet, Karatefylla, Partaj och Cirkus Möller.

– Jag ser  mycket fram mot att bli en del av Jarowskijs humorteam. Det är ett  lyhört företag som har lyckats skapa den mest stimulerande miljön för  humorkreatörer. Det är en spännande resa som ligger framför oss och den  vill jag väldigt gärna vara en del av, säger Gustaf Skördeman.

Han ska ingå i Jarowskijs humordramagrupp, som bland annat består av  manusförfattaren och producenten till Parlamentet och SNN News, Anders S  Nilsson.

Gruppen består också av Jacob Seth Fransson, som är  manusförfattare och regissör av Solsidan, Sommartider och Hollstein  Gottorp.

Millennium-producenten Susanne Billberg är också en del av gruppen.
Jarowskijs  samarbetar med Ulf Kvensler, som både är upphovsman och huvudförfattare  till Molanders och den första säsongen av Solsidan.

–  Vi är  framgångsrika inom humorgenren och har ett starkt team som vi medvetet  bygger vidare på. Det är en riktig fjäder i hatten att Gustaf har valt  att komma till Jarowskij, säger Kristoffer Graci, kreativ chef och  vice vd på Jarowskij i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev