Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Jenny Östergrens blogg flyttad från TV4

Publicerad: 3 juni 2008, 10:54

Nyhetsmorgons programledare Jenny Östergren har under våren bloggat på TV4.se. Men igår flyttades bloggen från TV4.se. Trots att man på TV4 vill ha den kvar på sajten. – Vi måste initiera nya diskussioner med henne om att få tillbaka den, säger Nyhetsmorgons chef Andreas Haglind till Resume.se.


Jenny Östergren. Foto: Emma Wallte

Under våren har Jenny Östergren bloggat på TV4.se. Hon har skrivit både om sitt privatliv och livet bakom kulisserna på TV4.

I går flyttade Jenny Östergren sin blogg från TV4.se till en blogspot-server. Nyhetsmorgons chef Andreas Haglind känner inte till att bloggen flyttats när Resume.se ringer upp, men återkommer efter ett samtal med Nya medier-chefen Mattias Fyrenius.

– Tydligen har hon haft ett avtal med Nya medier om att blogga fram till den sista maj. Det gick ut nu men hon har uppenbarligen fått blodad tand och vill fortsätta. Det har varit bra hitrate på bloggen så vi får återuppta samtal om den, säger Haglind till Resume.se.

Enda kravet på Östergren är att hon ska blogga i samma utsträckning som tidigare om hon ska fortsätta på TV4.

– Om hon bara vill blogga lite då och då är den nya adressen kanske bättre, men fortsätter hon i samma takt som tidigare – hon har ju till och med bloggat i reklamavbrotten under sändningen – så vill vi ha henne kvar. Vi måste initiera nya diskussioner med henne om att få tillbaka den, säger han till Resume.se.

Resume.se har sökt Östergren för en kommentar.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.