Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Jessica Bjurström: ”Lever öliv, yogar och dokumenterar vilt”

Publicerad: 27 juli 2016, 10:26

Jessica Bjurström, vd Komm.

Foto: Annika af Klercker

Jessica Bjurström, vd på Komm, lever skönt liv på ö, jagar fasan – och fajtas med getingar.


Ämnen i artikeln:

Sveriges KommunikationsbyråerKOMMSommarJessica Bjurström

Jessica Bjurström tillträdde som vd för Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm) våren 2010 och har kommit att bli en nyckelperson i den föränderliga digitala kommunikationsvärlden.

Resumé var lite nyfikna på hennes sommar och ställde ett par frågor.

Vad hittar du på i sommar?
– Lever öliv, yogar, dokumenterar rörligt vilt från vår altan - som jag sen tittar på ihop med min åldrige far, den gamle jägaren. Sommaren 2016 bjuder på fasan, älg, hök och väldigt många getingar som dessvärre byggt bo i min sovrumsvägg.

Vad läser du i hängmattan?
– H som i hök av Helen Mcdonald. En psykologisk historia om en kvinna som bearbetar minnen och sorg gm att bli vän med en falk...

Hur stor koll har du på mediebranschen under sommaren?
– Lagom. Förutom glädjepillret Pokémon Go så präglas ju tyvärr mycket av nyhetsflödena generellt av allt annat än just glädje. Men en blick på sociala medier skvallrar om branschens ledighet i form av cykling, grill och Palma Mallorca.

Vad händer på Komm i höst?
– Vi startar upp en höstturné från sept-december av "Guldägget inspirerar" en blandning frukostar med både vinnarcase, fenomen och forskning. Bland annat 7 september i Stockholm och 9 december i Umeå. Programmet byggs på hela tiden.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.