Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Jessica Bjurström tar tjänstledigt från Komm – får nytt uppdrag

Publicerad: 5 oktober 2018, 09:09

Jessica Bjurström

Foto: Pressbild

Jessica Bjurströms nya uppdrag blir som kommunikation- och marknadskommunikationsansvarig för Sveriges medverkan i världsutställningen Expo 2020 i Dubai.


Ämnen i artikeln:

David OrlicKOMMJessica Bjurström

Komms vd Jessica Bjurström har blivit utsedd till kommunikation- och marknadskommunikationsansvarig för Sveriges medverkan i världsutställningen Expo 2020 i Dubai. Världsutställningen äger rum mellan den 20 oktober 2020 och 10 april 2021.

"Syftet med ett svenskt deltagande är att stärka en allsidig och positiv bild av Sverige i utlandet, att främja Sverige som kunskapsnation, näringslivets konkurrenskraft och kreativitet samt att stärka Sveriges attraktionskraft för turism och investeringar, inklusive forsknings-, innovations- och kulturutbyte", skriver man i ett pressmeddelande.

Jessica Bjurström kommer att arbeta på Komm året ut och tar sedan tjänstledigt från vd-rollen. Linda Nilsson går in som tf vd under tiden.

– Sveriges närvaro vid världsutställningen 2020 är en fantastisk möjlighet att kommunicera Sveriges styrkor inom hållbarhet och innovation. Vi är glada och stolta över att Jessica erbjudits uppdraget och ser mycket fram emot resultatet, säger David Orlic, styrelseordförande i KOMM, i en kommentar.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.