Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Jihde tillbaka som ankare i TV4 Sporten

Publicerad: 9 januari 2008, 13:37

Peter Jihde är tillbaka som programledare för TV4 Sporten på söndagarna. Han kommer att turas om med Peppe Eng. – Jag är mycket glad över att vara tillbaka i redaktionellt nyhetsarbete, säger Jihde.


Peppe Eng och Peter Jihde. Foto: TV4.

Peter Jihde, som i fjol återvände till TV4 efter sejouren på SVT, är nu tillbaka som nyhetsuppläsare i TV4 Sporten på söndagarna. Jihde kommer att växla med Peter "Peppe" Eng och leda programmet varannan vecka.

– Det känns helt naturligt och helt rätt att Sveriges kontinuerligt största sportprogram leds av två av Sveriges största tv-sportprofiler, säger  Hans Pekkari, sportchef på TV4, i en kommentar.

TV4 Sporten gick i höstas om Sportspegeln tittarmässigt. Men i söndags var åter Sportspegeln nummer ett med 795 000 tittare, jämfört med TV4 Sportens 735 000.

Jihde var i höstas programledare för Idol och leder även Sportklubben i TV4 Sport. Jihde kommer dessutom att vara programledare och studioankare för handbolls-EM som 17-27 januari.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.