Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Johan Såthe ny chefredaktör för Realtid

Publicerad: 29 augusti 2018, 12:34

Realtid Media ABs vd: "Det känns bra att en skicklig yrkesman äntligen tar över det redaktionella ansvaret för sajten."


Ämnen i artikeln:

ChefredaktörJohan SåtheRealtid

Affärssajten Realtid.se, som ägs av Realtid Media AB,  rekryterar Johan Såthe som ny chefredaktör och ansvarig utgivare.

– Jag ser fram mot att arbeta tillsammans med Realtids redaktion och ledning för att tillsammans utveckla sajtens journalistik och affär, säger Johan Såthe i ett pressmeddelande och forstätter:

– Realtid.se har som ett nischat branschmedia med fokus på kvalitativ journalistik för finansbranschen och dess aktörer en unik och mycket intressant position med stor potential.

Johan Såthe har sedan tidigare en lång bakgrund på Resumé. Han tog över jobbet som chefredaktör i januari 2015 och hann under sina dryga två år på posten lansera Resumé Insikt och göra om papperstidningen till månadsmagasin. Under hösten 2017 belönades det med priset "Årets omgörning" på Tidskriftsgalan.

Realtid Media ABs vd, Jonas Wiwen-Nilsson, är nöjd med rekryteringen och säger att det känns bra att en skicklig yrkesman tar över det redaktionella ansvaret för sajten.  

– Johans senaste befattning var som chefredaktör för Resumé, Nordens största tidning för medie- och kommunikationsbranschen och han var innan dess redaktör på Affärsvärlden. Johan har således en gedigen erfarenhet från branschmedia samt en för oss relevant erfarenhet av produktutveckling av betaltjänster, nyhetsbrev och event..

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.