onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Johan Ståhl gör comeback

Publicerad: 3 april 2013, 13:19

Johan Ståhl fick lämna rollen som vd för Sydsvenskan för snart två år sedan. Han går nu in i en roll som vd för Kent Widding-Perssons kosmetikakoncern Hardford, enligt Nyhetsbyrån Rapidus.

Ämnen i artikeln:

SydsvenskanJohan StåhlOriflameRapidusMediaMedier

KB

Karl-Johan Byttner


Johan Ståhl har utretts kring mutbrott och trolöshet mot huvudman  angående sin dåvarande roll som vd för Sydsvenskan, men  förundersökningen mot honom lades ned i december 2012 eftersom brott  inte kunde styrkas.

Nu gör han comeback i det skånska näringslivet  och går in som vd för kosmetikakoncernen Hardford, som har huvudkontor i  Malmö och produktion i Linköping, enligt Nyhetsbrevet Rapidus.

–  Jag har stort förtroende för Johan och vi har känt varandra under en  längre tid. Han kommer att utveckla vår varumärkesportfölj och även  fortsätta arbetet med att internationalisera våra produkter, säger  Harfords ägare Kent Widding-Persson till Rapidus.

Hardford omsatte  200 miljoner kronor under det senaste räkenskapsåret och har varumärken  som Vademecum, Salubrin och hårfärgningsmedlet Mood.

Bolaget  arbetar även med utveckling av skönhetsprodukter åt större kedjor som  H&M, vilka marknadsför produkterna under sina egna varumärken.

Johan  Ståhl kommer närmast från en post som landschef för den tjeckiska delen  av den svenska sminkkedjan Oriflame, enligt Rapidus.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev