Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Johan Ydring: ”Lyssnar på Flashback Forever för att aldrig glömma vilken märklig värld vi lever i”

Publicerad: 25 april 2020, 06:55

I den situation som världen befinner i vill Resumé rikta blicken framåt och låter ett antal branschprofiler berätta om sina visioner, förhoppningar och vad som inspirerar dem. Först ut är Johan Ydring, nordisk marknadschef på TUI.

Ämnen i artikeln:

TUIKreativitet

R

Redaktionen

red@resume.se


Hur har du upplevt de här veckorna?
Oerhört dramatiskt, omvälvande, lite sorgligt, frustrerande och lärorikt.

Vad har den här tiden väckt för tankar om din yrkesroll och branschen?
Hur roligt jag faktiskt tycker det är att träffa folk på jobbet och hur inspirerad jag blir av andra människor.

Hur tror du att vår bransch kommer att vara förändrad när vi befinner oss på andra sidan, när marknaden är stabiliserad och när osäkerheten delvis har skingrats?
Jag tror faktiskt inte det kommer bli så stor skillnad. Möjligen ser vi en större benägenhet att ha ordentliga buffertar i företagen.

Vilka förändringar hoppas du på?
Jag hoppas att folk slutar gå till jobbet när de är småsjuka. Sen tror jag att vi all blivit riktigt bra på att hålla korta möten över video. Det ska vi så klart ta med oss.

En kampanj och typ av marknadsföring som du inspireras av just nu?
”Every Covid-19 Commercial is Exactly the Same”

Kanske inte en kampanj direkt on point och väldigt kul.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Annars tycker jag om det vi och andra i resebranschen gör just nu där vi kurerar våra kunders längtan efter att resa. Vi kör under hashtagen #fortsättlängta. Där delar våra kunder med sig av sina resminnen, vad de längtar efter och vad de planerar. Underbart att se.

Populärkultur som har betytt mycket för dig i ditt liv och din karriär?
Har alltid gillat Seth Godin, Simon Sinek, Michael Polland och det gänget ’00-amerikaner. Annars finner jag nog mer inspiration utanför branschen. Gillar verkligen nya serieversionen av P. Roths ”Plot Against America” på HBO. En skola i hur man berättar på film.

Lyssnar på ”Stormens Utveckling” för att utmana invanda tankebanor och ”Flashback Forever” för att aldrig glömma vilken märklig värld vi lever i. Men också för att få skratta högt rakt ut.

En plats som betyder mycket för dig som du längtar till just nu
Min reslust är löjligt stor just nu. Så kanske Arlanda då…

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev