Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Johanna Koljonen till Pocket Entertainment

Publicerad: 3 maj 2013, 08:05

Johanna Koljonen.

Mobil-tv-företaget Pocket Entertainment, där bland annnat Felix Herngren är delägare, tar in kulturjournalisten Johanna Koljonen i styrelsen. Även affärskvinnan Regina Sipos blir styrelseledamot.


Ämnen i artikeln:

Johanna KoljonenPocket Entertainment

Johanna Koljonen driver produktionsbolaget Rundfunk Media och fick 2011 stora journalistpriset tillsammans med Sofia Mirjamsdotter för twitterkampanjen #prataomdet. Tanken är att Koljonen, med sin bakgrund inom radio- och tv-produktion, ska bidra med ”kreativitet och ett viktigt kunnande från branschen”.

– Alla som jobbar i mediabranschen idag ställer samma frågor om vilka konsumtionsmönster och finansieringsmodeller som kommer att komplettera de gamla. Pocket Entertainment är en del av svaret och det är enormt roligt att få bidra till nya tankesätt och lösningar, säger Johanna Koljonen i ett pressmeddelande.

Pocket Entertainment grundades av Felix  Herngren, komikern Håkan Lindhé och manusförfattaren och producenten  Johan Nordling. Det är en reklamfinansierad kanal.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.