Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Journalist – och Zlatan-kopia

Publicerad: 25 september 2014, 21:33

Den famösa bilden på Zlatans look-alike Hristo Hristov.

Hristo Hristov är journalist. Men världen över är han numera kanske mer känd som Zlatans dubbelgångare. – Jag är en seriös, grävande journalist och vill helst inte kommentera ärenden där människor i Sverige tycker att jag ser ut som en fotbollsspelare, säger Hristov till Expressen.


Ämnen i artikeln:

Zlatan Ibrahimović

Hristo Hristov, föddes 4 mars 1967 i Etropole, i västra Bulgarien, och livnär sig som journalist, researcher och författare. Han har varit stationerad i Washington och bland annat jobbat på uppdrag av brittiska The Guardian, uppger Expressen.

Men nu är Hristo Hristov mer i ropet för att han liknar Zlatan Ibrahimovic.

En stillbild från en tv-intervju med Hristov valsar runt i sociala medier – just för att han ser ut som den svenske fotbollsstjärnan.

Hristov själv bryr sig inte så mycket. Han säger till Expressen att han mycket väl vet vem Zlatan är, men att han har viktigare saker för sig än att reflektera över det.

Bland kommentarerna i sociala medier nämns det faktiskt att Hristov dessutom påminner om ytterligare en svensk – i sin yrkeskår.

”Det visste ni inte! Att Zlatan och Janne Josefsson har en son ihop”, twittrar Vänsterpartiets förre partiledare Lars Ohly.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Zlatan Ibrahimović

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.