Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Journalister och bloggare i Big Brother-fylla

Publicerad: 18 februari 2011, 13:05

TV4-ägda TV11 bjöd in bloggare och journalister att spendera ett dygn i det nya Big Brother-huset. Festen höll på inpå småtimmarna och alkoholen var gratis. – Vi kan säga så här: kvällen innehöll de flesta moment som ett bra Big Brother-program ska innehålla, säger Erik Sidung, pressansvarig för programmet.


Ämnen i artikeln:

Big BrotherTV11

Arkivbild från Big Brother-huset när det senast sändes.

På söndag har Big Brother premiär i TV11. Som ett led i marknadsföringen av serien bjöd kanalen in journalister och bloggare till att spendera ett dygn tillsammans inlåsta i huset. I natt var festen igång för fullt och spritnotan stod TV4-gruppen för. Enligt källor till Resume.se pågick festande fram till småtimmarna.

Kanalen vill inte gå ut med namnen på de som deltog under dygnet.

– Det har jag ingen lust at gå in på. Jag vill inte hänga ut någon, säger Erik Sidung.

Men hela dygnet finns inspelat och alla deltagarna kommer att få varsin DVD från fyllenatten. Erik Sidung lovar dyrt och heligt att inget kommer sändas i tv. Om det blev några skandaler?

– Vi kan säga så här: kvällen innehöll de flesta moment som ett bra Big Brother-program ska innehålla, säger Erik Sidung.

Det hela rör sig om ett planerat pr-evenemang från TV11:s del. Genom att bjuda in tongivande bloggare att festa i huset når man ut till den unga målgrupp som man vill ska se dokusåpan.

– Jag tänkte att det skulle bli en skön blandning av press och bloggare. Vi gick ut brett och fick med allt i från kulturchefer till tonårsbloggare, säger Erik Sidung.

En som dock valde att tacka nej är Sveriges största bloggare Alexandra ”Kissie” Nilsson.

”Idag skulle ju jag egentligen ha varit på “press-dygnet” i big brother  huset , men jag tycker personligen det är trash-TV och skulle inte vilja skämma ut mig som dom bloggarna gör idag i huset” skriver hon i ett inlägg.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Big BrotherTV11

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.