Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Juholts grabbar stjärnor på kongressen

Publicerad: 28 mars 2011, 06:34

Anton och Viktor Juholt kom direkt in i hetluften under dagens S-kongress i Stockholm. Med pappa Håkan Juholt som ny partiledare väntar en ny vardag för tonårssönerna. – Man hoppas att vardagen inte behöver ändras alltför mycket, säger Anton Juholt 18 år, till Resume.se.


Juholt tog privata bilder när sönerna intervjuades. Foto: Andreas Rågsjö Thorell.

"Håller ni presskonferens grabbar", Håkan Juholt skämtade när sönerna Viktor och Anton intervjuades av pressuppbådet under dagens S-kongress i Stockholm. Den tidigare fotografen och journalisten Håkan Juholt log brett när han knäppte bilder på sönerna med sin Iphone. Senare skulle Håkan Juholt väljas till ny s-ledare. Nu väntar en tid av mer uppmärksamhet för tonårssönerna.

– Vi får se till att stötta honom nu, berättar Anton Juholt som går sista året på gymnasiet i Oskarshamn och är aktiv i SSU.

– Jag har precis sagt upp min plats i SSU-styrelsen i Oskarshamn. Det blev för mycket att göra i skolan, säger Viktor Juholt.

I höst börjar den älsta sonen plugga statsvetenskap i Linköping. Medan Viktor, 16 år, börjar gymnasiestudierna. Sönerna var till synes obrydda över medias uppmärksamhet.

– Det är rätt lungt. Vi är stolta över pappa, säger Anton Juholt.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.