Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

K-G Bergström ska pressa partiledare i Expressen TV

Publicerad: 20 maj 2016, 14:21

K-G Bergström har varit på Expressen sedan 2010.

Han ska göra direktsända utfrågningar av samtliga partiledare i nytt Expressenprogram – börjar med Jonas Sjöstedt.


Ämnen i artikeln:

K-G Bergström

K-G Bergström har en bakgrund som politiker för Moderaterna och inrikespolitisk kommentator samt programledare för SVT, innan han 2010 gick till Expressen. Nu ska han göra den nya satsningen "K-G Bergströms partiledarutfrågningar" på Expressen TV. Han ska fråga om sådant politikerna helst inte vill tala om och ta upp besvärande ämnen – och är minst sagt angelägen att ta sig an Miljöpartiet.
– Det känns utomordentligt spännande att möta partiledare som jag aldrig tidigare har intervjuat – och dessutom en helt färsk i Isabella Lövin. Tajmingen för utfrågningarna är optimal efter den turbulenta perioden med MP:s kris och inför regeringsombildningen som väntar, säger K-G Bergström i en kommentar.

Intervjuerna ska ske i direktsänding men ska också gå att se i efterhand.
– Det är lyxigt att kunna erbjuda våra tittare K-G:s utfrågningar med samtliga partiledare – och att de är livesända ger dem en extra nerv, säger Jenny Rydén, programchef Expressen TV.

Programstarten sker 23 maj med Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

K-G Bergström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.