Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

K-G Bergström tar över Almedalensbåten

Publicerad: 6 mars 2014, 10:14

Den politiske journalisten K-G Bergström blir såväl intervjuare som debattledare inför Almedalsprogrammet på Almedalsbåten.


Ämnen i artikeln:

K-G Bergström

Almedalsbåten avgår från Centrala Stockholm och ligger i Visby Hamn under Almedalsveckan.  

Resenärerna ska bjudas på intressanta talare, debatter och analyser om vad man förväntar sig under Almedalsveckan.

–  Under valår blir Almedalsveckan alltid mer intressant. Det gäller ju så  himla mycket mer då. Ett enda utspel kan få konsekvenser för  valutgången, säger K-G Bergström i en kommentar.

Han har gjort sig  känd för sitt arbete som politisk reporter och programledare på SVT i  mer än 30 år – K-G Bergström är politisk kommentar på Expressen sedan  tre år tillbaka.

K-G Bergström menar att valåret 2006 var det mest intressanta  som han har varit med om i Almedalen och att Alliansens utspel om  fastighetsskatten fick stor betydelse för den fortsatta valrörelsen.

–  I år blir viktigaste frågorna i Almedalen arbetslösheten, skolan och  välfärden, med reservation för oväntade politiska utspel, säger K-G  Bergström i en kommentar.

Han uppger också att trycket på Almedalsveckan är mycket större i år än tidigare.

– Det går inte ens att få tag i en cykel att hyra under Almedalsveckan i år, säger K-G Bergström i en kommentar.

Pr- och eventbyrån Think Image ligger bakom Almedalsbåten och har chartrat den genom MS Cinderella och Viking Line.

–  Med K-G Bergström som ledare för det stora inför-Almedals-programmet  ombord på Almedalsbåten lägger vi grunden för en superuppladdning med  heta debatter och intressanta diskussioner, säger Magnus Holmberg, vd  för Almedalsbåten i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

K-G Bergström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.