Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Kajsa – en höjdare för QX

Publicerad: 28 december 2011, 14:57

Intervjun med Kajsa Bergqvist gav tidningen QX:s sajt en rejäl trafikökning. Antalet unika besökare ökade med 54 procent jämfört med veckan innan, enligt Kia-Index.


Förra veckan publicerade QX en delar av en intervju med tidigare höjdhoppslegendaren Kajsa Bergqvist, där denne berättar att hon lever i ett homosexuellt förhållande. Intervjun väckte stor uppmärksamhet och plockades upp av flera andra medier – bland annat toppade Expressen och Aftonbladet med nyheten.

Trafiken till QX.se sköt i höjden. Förra veckan hade man 132 000 unika besökare – vilket är en ökning med 54 procent jämfört med veckan innan. Det är även nytt trafikrekord för sajten.

– Det är jättekul såklart. Det är en enorm ökning, det har varit ett mycket stort intresse för Kajsas berättelse, och det skrevs även om det i Norge och Danmark och på gaysajter internationellt, säger chefredalktören Jon Voss.

Han är mycket nöjd med trafiknivån för sajten. Målet är att stabilisera sig runt 100 000 unika besökare i veckan.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.