Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Kan tacka Kapp-Ahl för min vindsvåning”

Publicerad: 11 oktober 2012, 07:21

Amelia Adamo.

Foto: Niklas Palmklint

Kapp-Ahl går utför och styrelseledamoten Amelia Adamo säger till Dagens Industri att hon borde ha sagt ifrån i styrelsen tidigare att bolaget var på väg i fel riktning. Men ändå tycker hon att det är en god affär. – Jag kan tacka Kapp-Ahl för min vindsvåning, säger hon.


I en intervju med Dagens Industri säger Kapp-Ahls styrelseledamot,  tillika tidningen M-Magasins chefredaktör, Amelia Adamo att hon borde  sagt ifrån i styrelsen tidigare att hon tyckte att bolaget var på väg i  fel riktning.

Kapp-Ahl har visat minussiffror i flera år och gjorde det återigen på  onsdagen. Amelia Adamo menar att det beror på att klädkedjan inte har  tillräckligt med kläder som kunderna vill ha.

– Under de goda åren litade man för mycket på inköparna. Modet fick lite  grand sköta sig själv och det handlade i stället mycket om logistik och  etableringar, säger hon.

Adamo menar dock att företaget nu är på väg uppåt igen och hon ser sitt aktieinnehav i Kapp-Ahl som en god affär och säger  till Dagens Industri att hon kan "tacka Kapp-Ahl för min vindsvåning"  och att hon ska teckna aktier i nyemissionen.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.