Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Kanal 5:s stora kultursatsning

Publicerad: 26 maj 2011, 09:16

Kanal 5 satsar på kultur. Nu letar tv-kanalen efter skådespelare på Arbetsförmedlingens hemsida till ett stort tv-projekt med teaterinriktning. – I projektet tar vi teater, även den smala sidan, på väldigt stort kommersiellt allvar, mer kan jag inte säga, säger Dan Panas, presschef på Kanal 5, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Dan PanasKanal 5

Dan Panas. Foto: Louise Wiker/Kanal 5.

Kanal 5 letar skådespelare till en stor kultursatsning. På Arbetsförmedlingens hemsida kan man läsa att kanalen söker "Skådespelare till ett kulturellt projekt som ska sändas  i kanalen i höst. Vi söker alla sorters karaktärer: gamla, unga, män,  kvinnor.  Vi ser gärna att du har en gedigen erfarenhet av teater, gärna från någon av de fria teatergrupperna."   

Ännu är mycket kring projektet hemligt.

– Vi kan inte säga så mycket om det ännu, det är ett kulturprojekt där vi tar teater, även den smala sidan, på väldigt stort kommersiellt allvar, säger Dan Panas, presschef på Kanal 5, till Resume.se.

Tv-projektet är, vad Resume.se erfar, inte ett tv-program i klassisk bemärkelse men kommer att visas i någon form i tv.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Dan PanasKanal 5

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.