Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Kändisar stödjer islamkritisk tidning – mot sin vilja

Publicerad: 6 september 2012, 07:18

Svenska kändisar har mot sin vilja hamnat i en Facebook-grupp för Ingrid Carlqvists nystartade islamkritiska tidningen Dispatch International.


Ämnen i artikeln:

Dispatch InternationalDilsa Demirbag-StenGöran Lambertz

Kända personer som programledaren Pernilla Månsson Colt, författaren Dilsa Demirbag-Sten och justitierådet Göran Lambertz stödjer den nystartade islamkritiska tidningen Dispatch Internationel.

I alla fall om man ser på tidningens Facebook-grupp, skriver Metro.

– Det är på gränsen till ett övergrepp. Eftersom jag är programledare så har jag 5000 vänner på Facebook. Jag försöker ha koll på var folk placerar mig. Men om detta visste jag ingenting. Det är för jävligt, säger Pernilla Månsson Colt till Metro.

Att kändisarna har hamnat i gruppen uppges bero på Facebooks nya regler där man kan bjuda in folk till en grupp och i stället för att vänta på ett ja så är det upp till den inbjudna personen att själv gå ur gruppen.

Dispatch International är en islamkritisk tidning startad av bland andra Kvällspostens förra nyhetschef Ingrid Carlqvist.

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.