Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Käpprätt åt skogen"

Publicerad: 9 maj 2011, 13:16

Ola Lindholms agerande efter kokainskandalen sågas av pr-konsulten Staffan Dopping. – Det går käpprätt åt skogen då man låter advokaten sköta det mediala, säger han till Nyheter24.


Ämnen i artikeln:

Ola LindholmStaffan Dopping

Staffan Dopping (t.v) sågar Ola Lindholms mediehantering efter kokainskandalen

Staffan Dopping sågar Ola Lindholms mediehantering efter att testats positivt för kokain. I en artikel på nyhetssajten Nyheter24 säger Staffan Dopping:
– Jag tycker att han borde ha funderat på vad som är hans bild av verkligheten. Han skulle ha satt sig ner och skrivit ner sin version och funderat på vilka frågor som kunde komma. Sedan skulle han ställt upp på en intervju, samtidigt som han publicerade sin egen version.

Han säger också att han kan förstå Ola Lindholms starka kritik av Expressen.
– Det är mänskligt och man agerar på känslor. Det är obehagligt att vara jagad av journalister. Han kritiserar yrkesetiken bland journalister som jag förstår det. Hur gör journalisterna när de arbetar.

Han fortsätter:
– Att en journalist kommer och knackar på dörren förstår jag är obehagligt, säger han till Nyheter24.

I artikeln påpekar Staffan Dopping också att Ola Lindholm borde ha tagit hjälp av personer med medievana istället för att låta sin advokat sköta kommunikationen.
– Det går käpprätt åt skogen då man låter advokaten sköta det mediala.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Ola LindholmStaffan Dopping

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.