Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Katrine Kielos till EFN

Publicerad: 18 augusti 2013, 20:55

Katrine Kielos.

Foto: Claes Krantz/Wikipedia.

Handelsbanken fortsätter att rekrytera tunga namn till sitt tv-bolag, EFN. Denna gång handlar det om den socialdemokratiska skribenten Katrine Kielos, ledarskribent på Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

EFNHandelsbanken TV

Katrine Kielos ska vara programledare för fyra av EFN:s ”Veckomagasinet”  i höst, ett magasin som också har Lennart Ekdal som programledare. Det  första programmet med Katrine Kielos sänds i september.

Katrine  Kielos bor i London och skriver regelbundet för Aftonbladet. Hon har  tidigare jobbat för Expressen och Arenagruppen. 2012 släppte hon boken ”Det enda könet” om feministisk ekonomi.

– Det  är givetvis hur kul som helst att en så briljant människa vill arbeta  för EFN, säger EFN:s redaktionschef och ansvarige utgivare Anders  Lundborg.

– Det är en fantastisk möjlighet att få göra fördjupande program om ekonomi, det ska bli jättekul, säger Katrine Kielos.

Hon är den senaste i raden av tunga nyförvärv till EFN. Senast i förra veckan presenterades nytillskottet Charlotte Stjerngren från Veckans Affärer.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

EFNHandelsbanken TV

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.