Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Kerstin Wallentin lämnar ATG

Publicerad: 14 mars 2011, 15:53

Kerstin Wallentin, marknadschef på Åkestam Holsts storkund ATG, väljer nu att lämna bolaget. Anledningen: hon vill sluta på topp. – Jag tror inte att det här påverkar oss särskilt mycket som det ser ut nu även om det här är färskt. Vi samarbetar med många på ATG och stämningen är god, säger Nicolas Hasselström, projektledare för ATG på Åkestam Holst.


Ämnen i artikeln:

ATG

Kerstin Wallentin

Marknadschefen Kerstin Wallentin lämnar alltså ATG efter nio år för att söka nya utmaningar. Till Trav365.com säger hon:
– Man ska gå med flaggan i topp. Jag har varit på ATG i nio år, när jag kom dit så var det ett omsättningstapp på fem procent och det första uppdraget var att vända det och det gjorde vi. Efter det har det varit en fantastisk resa med ATG, Svensk Travsport och den folkrörelse som jag tycker travet är.

Hon kommer att vara kvar på ATG fram till första juli.
– Vi har en haft ett nytt reklamkoncept med hästar och ny varumärkesstrategi. Vi har gjort massor med bra evenemang och startat sommartravet bland annat. Jag har varit chef i hela mitt liv och jag känner att ska jag sluta så ska jag göra det nu. Därför har jag beslutat mig för att sluta.

Vad hon kommer att göra i framtiden är ännu inte klart men hon uppger för Trav365.com att hon fått flera förslag som hon nobbat då hon vill vara ledig ett tag innan hon hoppar på någonting nytt.

ATG:s samarbete med reklambyrån Åkestam Holst tror hon inte kommer att påverkas av att hon slutar som marknadschef.

– Åkestam Holst har gjort ett fantastiskt arbete, vi har utvecklats tillsammans och jag tror inte att någonting kommer att förändras där, säger Kerstin Wallentin till Resume.se.

Nicolas Hasselström, projektledare för ATG på reklambyrån Åkestam Holst, kommenterar att Kerstin Wallentin nu väljer att lämna ATG:

– Jag tror inte att det här påverkar oss särskilt mycket som det ser ut nu även om det här är färskt. Vi samarbetar med många på ATG och stämningen är god.

Hur viktig kund är ATG för er?
– ATG är en jätteviktig kund för oss på många plan. Det är en stor kund och ett roligt uppdrag.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

ATG

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.