Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Kicks satsar på att skapa engagerande community för skönhetsbranschen

Publicerad: 15 april 2021, 09:03

Carola Lundell: ”Ett svar på den efterfrågan vi har sett bland våra kunder”

I vår 2021 lanseras Kicks Beauty Talks – ett community med gamificationinslag. Varumärkets mål är att bli primärdestinationen för alla skönhetsintresserade och därmed hitta nya sätt att interagera och skapa en närmare relation med sina kunder.

Ämnen i artikeln:

KicksE-handel

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Med Kicks Beauty Talks vill varumärket skapa en mötesplats med inspiration, trovärdighet och expertis, där den gemensamma nämnaren är passionen för skönhet. Ambitionen är att alla ska få chansen att dela sina bästa tips, delta i diskussioner och anta utmaningar. Kicks egna skönhetsexperter kommer också vara närvarande på plattformen.

– Kicks Beauty Talks är ett svar på den efterfrågan vi har sett bland våra kunder som söker efter autentisk interaktion, inspiration och råd både från Kicks egna experter och andra skönhetsintresserade. Vår vision är att skapa den självklara destinationen för alla beautyfantaster. Satsningen går också helt i linje med vår varumärkesplattform More of You, som handlar om att lyfta fram sin personlighet, att våga vara kreativ och visa att skönhet inte handlar om rätt och fel, säger Carola Lundell, chief marketing officer på Kicks i en kommentar.   

Den nya mötesplatsen innehåller integrerade och centrala gamification-inslag. Kicks har samarbetat franska TokyWoky som har lång erfarenhet av att bygga internationella community-plattformar. 

– Det tar tid att bygga ett starkt community, men vi är övertygade om att vi har både positionen, medlemsbasen och plattformen för att göra detta framgångsrikt. Potentialen är betydande och vi ser att satsningen bland annat kan generera värdefulla kundinsikter, skapa kundlojalitet såväl som att driva försäljning”, säger Freddy Sobin, vd på Kicks.

Kicks Beauty Talks kommer gå live under våren 2021.

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev