Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Klar för comeback i Förkväll

Publicerad: 19 februari 2010, 08:44

I tisdags avslöjade Resume.se kovändningen: Elisabet Höglund ville göra comeback i ”Förkväll”. Nu är det klart – TV4 accepterar hennes krav. Men hon blir inte programledare i studion.


Ämnen i artikeln:

Elisabet HöglundFörkväll

Elisabet Höglund. Foto: Resumé.

Efter att tidigare klart och tydligt deklarerat att hon vägrade att återvända till ”Förkväll” gjorde Elisabet Höglund helt om, som Resume.se avslöjade i tisdags.

Nu är det helt klart att hon gör comeback i programmet. Hon får en ny skräddarsydd roll, skriver Expressen.

TV4 går med på hennes krav – hon ska inte sitta i direktsändning fem kvällar i veckan utan jobba mer i reportageform, mer journalistiskt. Hon kommer inte att vara programledare och inte sitta i studion, säger hon till Resume.se.

Elisabet Höglund har tidigare sagt att arbetsbelastningen är för stor och att det är svårt att orka i längden.

Elisabet Höglund säger att hon ser fram emot att jobba med det nya upplägget och att det tittarna kan vänta sig ”spännande, intressanta möten och bra reportage”.

Hon är tillbaka om en månad, skriver Expressen.

Programledare är även fortsättningsvis Carin da Silva och Yvonne Ryding, och en tredje person. Om det blir inhopparen Carolina Gynning eller någon annan återstår att se.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Elisabet HöglundFörkväll

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.