Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Klar för TV3 – efter tuffa förhandlingar

Publicerad: 6 augusti 2014, 12:10

Rebecca Stella.

Foto: Magnus Helander.

Rebecca Stella är klar som programledare för den nya säsongen av Studio Paradise på TV3 Play, för andra året i rad. – Vi förhandlade ganska mycket, det är ju en dubbelt så lång säsong jämfört förra året och det kräver ju mer jobb, säger hon.


Ämnen i artikeln:

TV3

”Studio Paradise” är Paradise Hotels förlängda arm på webben. Rebecca Stella var programledare i fjol och ska även leda kommande säsongen, tillsammans med Salvatore Scappini, precis som förra gången.

Rebecca Stella – bloggare och ”poddare” på Expressen och kläddesigner – ser fram emot den nya upplagan av ”Studio Paradise”. Men det var inte självklart att hon skulle ta sig an uppdraget igen.

Efter tuffa förhandlingar kunde dock parterna enas om kontraktet, som hon är nöjd med. Det är en dubbelt så lång säsong som förra gången och det kräver uppoffringar.

– Men det ska bli jättekul. Jag vet inte hur man ska kunna slå förra säsongen, den var helt galen. Men jag hoppas att det ska bli ännu hetare den här gången, säger Rebecca Stella, som fortsätter att blogga för Expressen.

I höst släpper hon dessutom ännu en kollektion för Nelly.

rekordavsnitt som sågs av hela 260 000 tittare online förra säsongen.

Säsongspremiären för ”Studio Paradise” äger rum den 20 augusti klockan 23:00. Programmet är ett av TV3:s mest sedda på webben, med en rekordnotering på 260 000 tittare.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV3

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.