Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Klart med en andra säsong av Finkel TV

Publicerad: 1 september 2017, 08:16

Rickard Almqvist, Margret Atladottir, Joel Ighe och Karolina Sandberg.

Nu är det klart att det blir ytterligare säsong av YouTube-serien Finkel TV. Programmet har även gjort klart med Politisms redaktör Margret Atladottir och Spybars nattklubbschef Joel Ighe som sidekicks.


Ämnen i artikeln:

Margret AtladottirKarolina Sandberg

Finkel TV, ett program som beskrivs som "Nyhetsmorgon för bakfulla", startades i våras av Rickard Almqvist och plockades snabbt upp av Oh My! Studios som gick in som samproducent. Nu är det klart att det blir en andra säsong av programmet.

– Publiken från första säsongen har helt enkelt krävt en säsong två, så då fick det bli så! Dessutom har vi knutit till oss fler spännande profiler som kommer tillföra mycket till programmet. Säger Karolina Sandberg, chef för Oh My! Studios

Nytt för den andra säsongen är att Margret Atladottir, redaktör för Politism, och Joel Ighe, nattklubbschef för Spybar, kliver in som återkommande sidekicks. De två gästade även programmet under första säsongen.

– Finkel TV har en sjukt kul och smart publik, och spännande gäster - det blir en bra höst, säger Margret Atladottir i ett pressmeddelande.

Finkel TV kommer under den andra säsongen även återuppliva det klassiska MTV-programmet "Cribs" genom en svensk nytappning.

– För några dagar sen ringde jag Jonas ”Skansen” Wahlström och berättade att vi kommer införa “FTV Cribs”. Han blev så klart superglad och inte många timmar senare stod vi på en matta av myskoxe-ull, och frågade vad han har i sin kyl. Vår ambition är att till skillnad från många andra ta oss hem till INTRESSANTA mer eller mindre kända svenskar, berättar Rickard Almqvist.

Den andra säsongen innebär 16 nya avsnitt med gäster som Adam Lundgren, David Sundin och Emelie "Ebbis" Roslund. Redaktör för programmet är Daniel Frölander, pr-rådgivare på AWB. Finkel TV visas på YouTube.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.