Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Klas Lindberg x2 i ny kockpodd

Publicerad: 29 april 2015, 08:47

Kocken Klas Lindberg och medieprofilen Klas Lindberg

Foto: Pressbild

Förutom att de delar för- och efternamn delar de också intresset för matlagning. I dag lanserar Perfect Day premiäravsnittet av kockpodden "Klas Lindberg&Klas Lindberg".


Ämnen i artikeln:

AftonbladetKlas LindbergPerfect Day

Klas Lindberg är frilansande kock och tidigare medlem i Svenska Kocklandslaget. Han har vid flera tillfällen vunnit prestigefulla priser, däribland Årets Kock 2012. I december förra året stod han som ansvarig för Nobelbanketten.

– Vi vill göra en podd som är mer än bara ett skönt snack. Det är inspiration till att laga vassare mat hemma och att kunna höra ett resonemang mellan proffs och hemma-kock under tiden vi lagar mat, säger kocken Klas Lindberg i en kommentar.

Den andra Klas Lindberg lämnade nyligen Aftonbladet efter 15 år på kvällstidningen. Där har han bland annat arbetat som reporter, tv-recensent och nöjeschef.

– Två män som heter samma sak lagar mat ihop – kan man ha ett bättre upplägg? Funkade ju redan med Werner och Werner. Nej, men det finns en stor efterfrågan på en härlig matlagningspodd och vi känner oss manade att skapa denna, kommenterar medieprofilen Klas Lindberg.

I podcasten ska de två tillsammans laga en maträtt. I ett pressmeddelande står att det kan vara "en extremt enkel håll käften-middag, en romantisk första dejten-anrättning eller den överlägset bästa bakismaten". Ett nytt avsnitt av podcasten kommer att släppas varannan onsdag med start i dag.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.