Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Kristallenvinnare värvar Eurobestvinnare

Publicerad: 25 september 2013, 15:43

Patrik Ronström.

Produktionsbolaget Nanushka Television, som vann Kristallen för bästa realityprogram med Modellpojkar, har knutit till sig tidigare DDB-medarbetaren Patrik Ronström som formatutvecklare och producent.


Ämnen i artikeln:

Nanushka Television

Patrik Ronström har ett förflutet på DDB där han bland annat vann Titan i Eurobest med Volkswagen

– Med Kristallen i ryggen har flera kreatörer fått upp ögonen för vårt bolag och Patrik är precis vad ett bolag i vår expansiva fas behöver, en multitalang med kreativ fingertoppskänsla, säger Nanushkas exekutiva producent Nathanel Goldman i ett pressmeddelande. Att vi har fått in Patrik kommer göra att vi kan ta nästa steg i våra produktioner

Mellan DDB och Nanushka har Patrik Ronström varit med och utvecklat samt producerat webbserien Lyxyachten för Kanal 5 som kommer att sändas under hösten.

– Det är ett litet hopp från reklamvärlden, men jag har lång erfarenhet av att jobba med kreativitet, ideer och innehåll, så förhoppningsvis kommer jag landa springande, säger Patrik Ronström.

Ämnen i artikeln:

Nanushka Television

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.