Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Kritiken mot Agenda

Publicerad: 18 augusti 2014, 05:53

Agendas upplägg kritiseras.

Foto: SVT.

Agenda kritiseras för att ha gett Jimmie Åkesson för mycket utrymme på bekostnad av duellen mellan Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven, Kommunal stoppar SD-affischer och Downton Abbey-gänget svarar på flasktabben. Det är några av rubrikerna i Helgsvepet.


Ämnen i artikeln:

HelgsvepetMorgonsvepet

Kritik mot Agendas upplägg
SVT får kritik i sociala medier för upplägget i gårdagens program där först SD-ledaren Jimmie Åkesson intervjuades – något som också blev en ingång till duellen mellan Fredrik Reinfeldt (M) och Stefan Löfven (S). Och den duellen blev kortare än många hoppats på.
– Vi ville inte att de politiskt intresserade som ville se både ekonomidebatten i ettan och duellen hos oss skulle riskera att missa något. Hade vi gjort på något annat sätt hade vi fått kritik, säger David Oscarsson, redaktör för Agenda till Aftonbladet.
Aftonbladet: Tycker du att intervjun med Åkesson fick färga duellen mellan Löfven och Reinfeldt?
– Nej, det tycker jag inte.

Kommunal stoppar SD-affischer
Fackförbundet Kommunal har stoppat Sverigedemokraternas valaffischerpå en rad bussar. Orsaken är att Kommunal inte delar SD:s värderingar. Totalt omfattas nu ett femtiotal bussar av skyddsstoppet i Södertälje och i Stockholm, skriver DN.

Downton Abbeys svar på flaskmissen
Downton Abbey-gänget agerar efter tabben förra veckan då pr-bilder för programmet – med en kvarglömd platsvattenflaska – skickades ut. På en ny gruppbild på skådespelarna på Instagram har alla fått varsin vattenflaska, skriver Aftonbladet.

Jagas av hundar i TV3
I slutet av september startar TV3:s nya tävlingsprogram ”Jagad av hundar”. Deltagare tvingas utstå skräckinjagande utmaningar för att kunna vinna prissumman på 175 000 kronor. Malin Gramer är programledare, skriver Aftonbladet.

Paradise Hotel-detaljer läckta
Idag börjar TV3-såpan Paradise Hotel, men redan i helgen läckte uppgifter ut om hur det sägs gå för deltagarna. En nätradiokanal har pekat ut programmets utgång, skriver Expressen.
– Det gamla vanliga. Det är ett tydligt hösttecken. Varenda år är det en eller flera som hävdar att de har en närmast gudomlig insikt i resultat, säger Max Lagerbäck, presschef för MTG TV, till Expressen.

Sanslös nedladdning av Game of Thrones
Game of Thrones är det fetaste fildelningsbytet, enligt Wall Street Journal. Det avslutande avsnittet på seriens fjärde säsong laddades ned två miljoner gånger under dygnet efter att det sänts i juni (Omni).

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

HelgsvepetMorgonsvepet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.