Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Kungabarnens kompis till Yourlife

Publicerad: 7 april 2011, 07:30

Josephine Génetay börjar blogga hos Carina Nunstedts Yourlife.nu. Hon är kompis med kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine – och det var just Josephine Génetay som skrev den uppmärksammade intervjun med Madeleine i ELLE.


Ämnen i artikeln:

Carina NunstedtYourlife

Josephine Génetay.

Josephine Génetay –  vän till kungafamiljen och guddotter till drottning Silvia – gjorde i december 2009 en intervju i ELLE med sin kompis, prinsessan Madeleine om hennes arbete med World Childhood Foundation.

Det väcktes frågor om den journalistiska integriteten, men ELLE:s chefredaktör Hermine Coyet Ohlén försvarade beslutet.

– Man kan ifrågasätta om det är rätt, men vi har redovisat för läsarna att hon (reportern) har en nära relation till kungafamiljen, sa Elles chefredaktör Hermine Coyet Ohlén då.

Nu har Bonniers Yourlife, med chefredaktören Carina Nunstedt i spetsen, värvat Josephine Génetay som bloggare på Yourlife.nu.

Josephine Génetay, som bott utomlands i många år och nyss är hemflyttad till Sverige, jobbar som teaterproducent, skribent och hon driver även en egen välgörenhetsorganisation.

Yourlife.nu har många namnkunnigambloggare, bland andra Alexandra Pascalidou, Mia Skäringer och Amanda Schulman.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Carina NunstedtYourlife

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.