Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Kungabokens författare anmäler Daniel Nyhlén

Publicerad: 7 november 2012, 16:24

Daniel Nyhlén.

Foto: Åsa Örtegren/pressbild.

Den tidigare hovreportern Daniel Nyhlén förtalsanmäls av frilansresearchen Desirée Ahokas Schein. Detta efter uttalanden i Sveriges Radio om att hon skulle ha tagit emot pengar av kungens vänner för att skriva boken "Från en säker källa". – Hon är fullständigt galen, säger Daniel Nyhlén till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Daniel Nyhlén

Daniel Nyhlén, till vardags publisher på sajten Improveme.se, intervjuades i Sveriges Radios "Medierna" med anledning av boken "Från en säker källa".

Nyhlén ska där bland annat ha sagt att frilansresearchen och medförfattaren till "Från en säker källa", Desirée Ahokas Schein, har tagit emot pengar av kungens vänner för att skriva boken.

I en polisanmälan som har överlämnats till Justitiekanslern känner hon sig kränkt över hans uttalanden. Hon menar att det inte finns någon sanning i påståendet om att hon skulle ha tagit emot pengar för att finansiera boken.

Daniel Nyhlén säger till Resumé:

– Hon är fullständigt galen och har polisanmält människor fram och tillbaka förut. Jag tror folk förstår att det här är ett desperat och billigt marknadsföringsförsök för en bok vars trovärdighet har smulats sönder i medierna.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Daniel Nyhlén

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.