Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Läkerol tar hem B-Reel Innovation Award

Publicerad: 19 oktober 2017, 14:47

Marknadsavdelningen på Cloetta tilldelas årets B-Reel Innovation Award för arbetet med "Let's Talk" för Läkerol. I hård konkurrens med de övriga nio nominerade kampanjerna.


Ämnen i artikeln:

KingCloettaSveriges bästa marknadschefer 2017Läkerol

Priset delades ut på galan för Sveriges bästa marknadschefer på Berns under torsdagskvällen, i konkurrens med de övriga nio nominerade kampanjerna.

– Vi är mycket glada och stolta över att stå som vinnare i konkurrens med många starka och innovativa nominerade bidrag. Vår målsättning var att göra en ödmjuk insats för integrationen i Sverige och samtidigt stärka Läkerols varumärkeslöfte "Makes people talk" med relevans i vår samtid. Genom appen Let's Talk blev träning i det svenska språket tillgängliggjord för alla med en smartphone, säger Fredrik Sjöström, communication & sponsorship manager på Cloetta i ett pressmeddelande.

Konceptet har tagits fram i samarbete med Cloettas reklambyrå King.

Juryns vinnarmotivering:

"Genom att knyta ihop sitt eget varumärkesmantra med en högst personlig och samhällsnyttig upplevelse gör denna marknadsavdelning skillnad på riktigt – för sina kunder, sin omvärld och därigenom sitt varumärke. Insiktsfullt, användarnyttigt och talande med teknikens hjälp."

De nominerade bidragen till B-Reel Innovation Award var:

Berättarministeriet – Läs upp
Bris – Brisbot
Hövding – Give a Beep
Ikea – Retail Therapy
Libero – Baby Buzz
Läkerol – Let's Talk
Stockholm Pride – Los Santos Pride
SVT – Dold
Trygg-Hansa – Playing with Fire
Visit Sweden – Sweden on Airbnb

B-Reel instiftade utmärkelsen 2016 för att belysa teknikens kraft i förändringen av vad varumärken kan åstadkomma. B-Reel Innovation Award 2016 tilldelades If. Den globalt förgrenade och namnkunniga juryn för 2017 bestod av:

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.