Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lämnar Bindefeld för Aller

Publicerad: 1 oktober 2013, 13:05

Thomas Sunesson lämnar Bindefeld AB för att bli ny säljare för Koncept & Event på Aller Media


Ämnen i artikeln:

BindefeldAller Media

– För mig känns det här lite som att komma hem. Jag tror stenhårt på den här typen av kommunikation för varumärken som vill nå sin målgrupp på ett direkt sätt och jag är övertygad om att vi kommer hitta flera spännande samarbeten till våra kommande galor och evenemang, säger Thomas Sunesson i ett pressmeddelande.

Aller media arrangerar några av Sveriges starkaste varumärkesevent så som till exempel Elle-Galan, Elle Beauty Awards och Cafés Stora Modepris. Genom utarbetade konceptlösningar vill Aller media låta kunderna få chansen att på ett relevant och attraktivt sätt nå sina respektive målgrupper via mediehusets olika titlar.

– Thomas har stor erfarenhet av eventbranschen, både när det gäller att leverera innehåll och att sälja konceptuella lösningar och jag är väldigt glad över att han vill förstärka vårt team med sina specialistkunskaper, säger Anna Lund Jeppsson, chef Koncept & Event.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

BindefeldAller Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.