Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lämnar Egoboost för Big Brother

Publicerad: 11 januari 2012, 15:53

Josefin Knave lämnar Egobosst för Big Brothers webbsatsning.

Josefin Knave, redaktionschef på Blondinbellas magasin Egoboost, lämnar tidningen. Nya jobbet: Big Brothers webbsatsning. – Digital media är enligt mig framtidens journalistik och det är också där den unga generationen främst konsumerar media, säger hon till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Egoboost

Josefin Knave blev i fjol som 20-åring i fjol redaktionschef på Egoboost Magazine och därmed Isabella ”Blondinbella” Löwengrips högra hand.

Men sejouren på Egoboost blev kortvarig. Josefin Knave går nu i stället över till Big Brothers webbsatsning i regi av TV4-ägda TV11.

– Jag  har fått ett nytt jobberbjudande som känns spännande, lärorikt och helt  rätt i tiden och som jag samtidigt ger mig mer tid till mitt  sidoprojekt. Jag har älskat tiden på Egoboost Magazine men ett år är  ganska lång tid ur mitt perspektiv som 21-åring, och därför känns det  som ett naturligt steg att gå vidare nu.

Hur känns det att lämna tidningen?

– Det känns såklart sorgligt att  lämna alla medarbetare och en bra produkt som jag verkligen står för,  men samtidigt är det något jag måste och vill göra för mig själv.

Vad ska du göra i stället? Berätta om ditt nya jobb!

– Jag följer magkänslan och går tillbaka till medieformen jag brinner för,  digital media. Det ska bli kul att återgå till den direkta  journalistiken, den snabba dialogen med läsarna och att kunna interagera  text och rörlig bild och det ska jag få göra genom Big Brother 2012:s  webbsatsning.

– Det känns stimulerande att göra något som jag tycker är  riktigt kul, har goda kunskaper om och samtidigt få lära sig nytt och  upptäcka en ny del av mediebranschen i och med att jag kommer nära en  tv-produktion. Digital media är enligt mig framtidens journalistik och  det är också där den unga generationen främst konsumerar media.

Nya säsongen av Endemol-producerade Big Brother har premiär på söndag 19 februari i TV11.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Egoboost

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.