Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lämnar Great Works för SR

Publicerad: 4 april 2011, 13:30

Daniel af Klintberg lämnar reklambyrån Great Works. Han blir ny underhållningschef på Sveriges Radio.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Daniel af Klintberg. Foto: SR.

Daniel af Klintberg har på sin nya tjänst föregångare som bland annat Per-Martin Hamberg, Tage Danielson, Stig Olin, Thord Carlsson, Eva Blomquist.

– Daniel af Klintberg kliver rätt in i en av radions äldsta och stoltaste traditioner. Och det gör han med precis den erfarenhet av kreativt programskapande och utvecklande ledarskap som Sveriges Radio och den nygamla underhållningsredaktionen behöver, säger Peter O Nilsson, områdeschef för Kultur och Samhälle, i en kommentar.

Daniel af Klintberg kommer att ansvara för programmen Sommar i P1, Vinter i P1, Spanarna, Svensktoppen, Melodifestivalen, Melodikrysset, På minuten, Enhörning och Livh, Sist med de senaste med Annika Lantz, Nanne i P4, Epstein i P1, Nordegren i P1.

Daniel af Klintberg har ett förflutet som vd för Nordisk Film TV, som programchef för ZTV, som projektledare och tf programchef på nöjesavdelningen på SVT och nu senast vd och affärsområdeschef för tv på Great Works.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.