Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lämnar Metro för att satsa på eget mediehus

Publicerad: 20 augusti 2018, 11:07

Foto: Pressbild

Native-chefen Vivi Wallin lämnar Metro för att satsa på det egna mediehuset: Fixa Själv AB.


Vid sidan om rollen som native-chef för Metro Media House har influencern och bloggaren Vivi Wallin startat ett eget nischat mediehus: Fixa Själv AB.

Mediehuset startade som en hobby för två år sedan, men har med kanalerna Fixa Själv och Mammasanningar växt till att idag nästan ha 200 000 följare på Facebook och Instagram.

Mediehuset har mammor som främsta målgrupp och innefattar webb, sociala kanaler och e-handel.

– Jag får många samarbetsförfrågningar och känner att det är dags växla upp i mina olika kanaler samt också utveckla e-handeln mer, säger Vivi Wallin i en kommentar.

Vivi Wallin har arbetat med flera stora företag som vill nå ut till föräldrar. Bland annat producerar och distribuerar hon artiklar och filmer till Panduro varje månad.

– Vivi har en allt-i-ett lösning som vi inte hittat hos de som bara är influencers, så vi är väldigt nöjda. Hos henne får vi inte bara distribution i hennes kanaler utan även idéer, produktion samt strategiska råd kring vad vi borde lyfta och hur, säger Thomas Panduro, marknadschef på Panduro.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.