söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lanserar plattform för Share of Search Analytics

Publicerad: 16 juni 2023, 08:53

I samarbete med MyTelescope släpper Ocean Outdoor Nordics en plattform som utvärderar kommunikationsinsatsers effekt genom att titta på korrelationen mellan sökandel (Share of Search) och marknadsandel.

Ämnen i artikeln:

MarknadsföringMediebranschenAnnons

R

Redaktionen

redaktion@dagenssamhalle.se

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Hostoriskt har utomhusaktörerna levererat massräckviddsdata. Nu kommer Ocean Outdoor Nordics tillhandahålla annonsörer och byråer en heltäckande översikt som inkluderar historik såväl som aktuell data vilken är en tydlig indikator för framtida försäljning och marknadsandelar, berättar Ocean Outdoors nordiska marknadschef Jesper Albansson i ett pressmeddelande.

– Genom lanseringen av den här plattformen möjliggör vi tillgång till kraftfulla analyser och underlag till effektiva marknadsföringsstrategier.

I samarbete med MyTelescope Ocean Outdoor Nordics att erbjuda en lösning som levererar data på hur efterfrågan påverkats av media- och marknadsföringsinvesteringar.

– Precis som Google Analytics förvandlade webbsanalys med sitt erbjudande, överbryggar vi nu gapet mellan CFO och CMO genom att tillhandahålla ett gemensamt språk för marknads- och ekonomiavdelningar och visa hur en effektfull varumärkesnärvaro översätts till ekonomiska resultat, säger Rodrigo Pozo Graviz, vd MyTelescope i en kommentar till samarbetet.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev