Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Länsförsäkringars kommunikationsdirektör slutar

Publicerad: 12 oktober 2011, 08:19

Länsförsäkringars kommunikationsdirektör Christer Baldhagen får en ny roll i företaget efter årsskiftet. Han ska nu arbeta med länsförsäkringars samhällskontakter.


Ämnen i artikeln:

Länsförsäkringar

Christer Baldhagen.

– Jag har varit i jour hela tiden och konsumerat media och funderat över ”hur påverkar det oss”? Och det har varit jätteroligt. I början kändes det verkligen jättespännande och efter några år kom erfarenheten att göra rätt på kort tid , säger Christer Baldhagen.

Han bad själv om att byta arbetsuppgifter.

– Efter två decennier med ständig jourtjänst känns det som att utmaningarna bara blir ”more of the same”, säger Christer Baldhagen.

Christer Baldhagen ska nu arbeta med att långsiktigt bygga upp Länsförsäkringars samhällskontakter, men ska också agera bollplank till vd och övriga i ledningen och bevaka varumärkets utveckling.

– Jag har ett halvår kvar, sedan blir det andra utmaningar. Jag får ansvar för att bygga upp arbetet med Länsförsäkringars samhällskontakter. Det är en viktig del av Länsförsäkringars varumärke att bevaka kundernas intressen, eftersom det är dem vi ägs av.  Och mitt ansvar för att bevaka varumärket, vården och utvecklingen, hänger ihop med arbetet med samhällskontakter.

Under hösten ska Länsförsäkringar söka en efterträdare till Christer Baldhagen, som slutar under första kvartalet 2012.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Länsförsäkringar

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.