Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Länsförsäkringars nya kommunikationsdirektör

Publicerad: 20 mars 2012, 14:21

Fanny Wallér.

Christer Baldhagen slutade. Här är hans efterträdare som kommunikationsdirektör på Länsförsäkringar: Fanny Wallér – senast koncernmarknadschef för Intrum Justitia.


Ämnen i artikeln:

LänsförsäkringarFanny Wallér

Fanny Wallér har även arbetat på SEB, bland annat som marknads- och försäljningschef för SEB Retail Banking och marknadschef för internetkontoret. Hon har dessutom varit produktchef för Eurocard.

Fanny Wallér ska rapportera till Länsförsäkringar AB:s vice vd Sören Westin.

– Fanny har en bred och djup erfarenhet och bakgrund inom den finansiella branschen som Länsförsäkringar kommer att ha stor nytta av i den fortsatta breddningen av varumärket till att både omfatta bank och försäkring. Fanny har också god erfarenhet av arbete med varumärkesutveckling och varumärkesvård som kommer till nytta i den fortsatta utvecklingen av Länsförsäkringar som Sveriges starkaste finansiella varumärke, säger Sören Westin i en kommentar.

Christer Baldhagen har slutat efter 14 år lämnar som kommunikationsdirektör. Han kvarstår som "rådgivare" till ledningen för Länsförsäkringar AB.

Fakta/Fanny Wallér
Familj: Man, tre barn
Född: 1962
Bor: Bromma
Aktuell: Tillträder efter sommaren som kommunikationsdirektör för Länsförsäkringar AB
Bakgrund: Ledande befattningar inom Intrum Justitia, SEB och Eurocard
Utbildning: Fil kand, statskunskap, nationalekonomi och språk
Gillar: Familjen och tennis

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.