Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag07.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Media

Lars Dahmén lämnar Sydsvenskan

Publicerad: 25 Mars 2015, 11:22

Lars Dahmén.

Foto: Emma Larsson, Sydsvenskan

Lars Dahmén lämar uppdraget som vd för HD/Sydsvenskan. Istället tar han över Michael Cordsens jobb som chef för Bonnier Magazines. Hans efterträdare blir Pontus Bodelsson från HD.


Ämnen i artikeln:

Lars DahménSydsvenskanGunilla HerlitzPontus Bodelsson

Resumé avslöjade tidigare i dag att Michael Cordsen slutar som chef för affärsområdet Bonnier Magazines. Nu står det klart att Lars Dahmén blir hans efterträdare.
– Lars Dahmén har gjort ett fantastiskt jobb som både chefredaktör och vd för Sydsvenskan och under det senaste året som koncernchef för HD-Sydsvenskan. Detta under en tid då alla dagstidningar står inför stora utmaningar, säger Gunilla Herlitz styrelseordförande för HD-Sydsvenskan och ansvarig för dagstidningar inom Bonnier, i en kommentar.

Pontus Bodelsson som var vd på HD mellan 2011 och 2014 tar över som koncernchef för de två sammanslagna tidningarna.
– Sammanslagningen av HD och Sydsvenskan är betydelsefull för Skåne och det gläder mig att arbetet kommit en god bit på väg. Förändringsarbetet går vidare och jag ser fram emot att få bidra till den fortsatta utvecklingen, kommenterar Pontus Bodelsson.

Lars Dahmén började på Sydsvenskan år 2011.
– Jag har fått vara med och genomföra så mycket under de här snart fyra åren. HD-Sydsvenskan är mitt uppe i en spännande resa och vi har tillsammans åstadkommit fantastiska förändringar som jag är mycket stolt över, kommenterar han.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.