Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lars Leijonborg Mittmedias nya styrelseordförande

Publicerad: 2 februari 2011, 15:38

Lars Leijonborg föreslås som ny styrelseordförande i Mittmedia-koncernen. Han efterträder Billy Olsson som lämnar sitt uppdrag i juni.
– Jag går in i det här med både ödmjukhet och entusiasm, säger Lars Leijonborg i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Lars LeijonborgMittmedia

Lars Leijonborg. Foto: Carina Jäderström.

Den förre folkpartiledaren har redan flera strängar på sin lyra. Idag är han konsult hos pr-byrån Diplomat och styrelseordförande i UR. Nu föreslås han också bli styrelseordförande i Mittmediakoncernen.

– Vi är mycket glada att vi kunnat rekrytera Lars Leijonborg till den här uppgiften. Hans stora nätverk och många kontakter i mediavärlden liksom hans inriktning på resultat och samverkan ger Leijonborg utmärkta förutsättningar att framgångsrikt leda styrelsens arbete, säger Billy Olsson som på ägarstiftelsernas uppdrag tillfrågat Leijonborg, i ett pressmeddelande.

Lars Leijonborg känner sig redo att anta den nya utmaningen hos mediekoncernen.

– Mittmedia är  ett av Sveriges mest spännande mediaföretag. Uppgiften för mig och den styrelse som tillträder i juni blir att ta tillvara de goda förutsättningar som skapats genom en mycket snabb expansion och därpå följande konsolidering säger han i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Lars LeijonborgMittmedia

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.