Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lars Ohly hakar på ”hån” av Jonas Sjöstedt

Publicerad: 3 september 2014, 12:15

Ett fejkat omslag där Jonas Sjöstedt pryder tidningen Älskade Östermalm sprider sig i sociala medier. Omslaget har bland annat en Resespecial om Bromma flygplats – partiet vill lägga ned flygplatsen. Den förre vänsterledaren Lars Ohly har hakat på hånet genom att retweeta omslaget.


Ämnen i artikeln:

Lars OhlyJonas Sjöstedt

Jonas Sjöstedt har varit omskriven i media under de senaste dagarna för att det på valsedeln till Stockholms län inte nämns att han bor i den fashionabla stadsdelen Östermalm i Stockholm – valsedeln innehåller bostadsort för samtliga av partiets kandidater utom just partiordförande Jonas Sjöstedt.

Diskussionen har också gått varm i sociala medier och nu har det kommit fram ett fejkat omslag för tidningen "Älskade Östermalm".

Det fejkade omslaget slår inte bara ett slag för en "Resespecial om Bromma flygplats" – partiet vill lägga ned flygplatsen och bygga bostäder där - utan också att Jonas Sjöstedt väljer "Vin och ost för den kräsne connoisseuren".

Jonas Sjöstedts pressekreterare José Gutierrez avböjer att kommentera eftersom "partiet inte har något med att det att göra".

Men Lars Ohly har ju retweetat omslaget. Hur ser du på det?
- Jaha, där ser man, säger José Gutierrez.

Resumé har sökt Lars Ohly.

Chefredaktören för Älskade Östermalm, Johan Möller, vill vara tydlig med att tidningen inte har något med det fejkade omslaget att göra.

- Det är någon som olovligen har utnyttjat vårt varumärke och omslag för att göra det här, säger han.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Lars OhlyJonas Sjöstedt

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.