Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lars Rundblom lämnar Stampen

Publicerad: 29 oktober 2012, 12:44

Lars Rundblom.

Foto: Pressbild.

Resumé kan avslöja att Stampens marknadsdirektör Lars Rundblom lämnar företaget. Han ska jobba med familjens skidanläggningar, ha styrelseuppdrag och ta emot ensamma flyktingbarn.


Ämnen i artikeln:

Göteborgs-PostenStampen

Lars Rundblom rekryterades som marknadschef och vice vd till  Göteborgs-Posten 2001. Han har varit koncernchefen Tomas Brunegårds andreman och efterträdde denne som vd för GP 2005. 2010 gick han vidare  till jobbet som marknadsdirektör på Stampen.

– Jag fyller 50 nästa år och vill förändra mitt liv. Jag har tre barn mellan 7 och 13 år och vill ha mer tid till  familjen. Dessutom ska jag jobba halvtid med vårt familjeföretag, säger Lars  Rundblom.

Lars Rundblom och hans bror äger 80 procent av Branäsgruppen, som är  Sveriges näst största skidföretag med backar i Branäs, Kungsberget och  Vallåsen.

– Jag kommer att sitta kvar i några av Stampens styrelser, men inte ha  några konsultuppdrag. Jag är ordförande i  Kållereds SK Fotboll, i Medieakademin och jobbar med Göteborgs  filmfestival, förklarar Lars Rundblom.

– Dessutom ska min fru och jag ta emot ensamkommande flyktingbarn, vi  går en utbildning nu och bor i Kållered inte långt från  flyktingförläggningen.

Lars Rundblom lämnar Stampen någon gång under våren.

Leif Holmkvist

Reporter

leif.holmkvist@resume.se

Ämnen i artikeln:

Göteborgs-PostenStampen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.