Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Laul får nytt fotbollsprogram

Publicerad: 15 april 2011, 08:06

Sportbladets populära fotbollsprogram på webben, Laul Calling, lades ner.
Men nu får fotbollsskribenten Robert Laul ett nytt program: Laul Talking.


Ämnen i artikeln:

Robert LaulAftonbladet

Robert Laul. Foto: Aftonbladet.

Det blir tolv avsnitt under våren/sommaren, med premiär den 22 april. Varje program är 30 minuter och läggs ut 12.30 varje fredag på Aftonbladet.se.

Unibet sponsrar, och vissa avsnitt kommer att sändas live och tittarna medverkar via direktrapporteringstjänsten.

Precis som i Laul Calling medverkar krönikörerna Simon Bank och Erik Niva. Men upplägget blir lite annorlunda jämfört med Laul Calling.

– Det blir inga inslag eller annat tjafs, bara gött tjöt om fotboll, lite djupare och nördigare än övriga marknadens utbud. Programmet riktar sig till vårt tidigare program Laul Callings hardcorefans, de som följde oss utan att klicka in via spetsiga Youtube-rubriker, de som vill höra intelligenta och humoristiska samtal om fotboll, svensk som internationell, säger Robert Laul och fortsätter:

– Vi kommer heller inte att bjuda in utomstående gäster i någon större omfattning. Möjligen ett par mycket exklusiva gäster i så fall men hittills har ingen fått någon inbjudan.

– Målsättningen är inte att nå de extremt höga tittarsiffror Laul Calling hade, som högst ett snitt på 180 000 webbläsare på en säsong. Jag är glad om Laul Talking lockar 10 000 trogna per program.

Se trailern här.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Robert LaulAftonbladet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.